10/26/2004

Oda al conductor simpàtic

"Passi-ho bé!", diu algú que baixa de l'autobús. "I bona hora!", li respon el conductor.
No sé quants de vosaltres agafeu normalment l'autobús Casas que torna cap a Mataró des de Barcelona a la nit. Si ho feu, sabreu que a l'autobús que surt a les 22.35h de Barcelona (l'últim) hi ha el conductor més amable i simpàtic de tota l'empresa Casas, potser de Catalunya i tot.
És un noi de trenta anys i escaig, de Palautordera (té un accent del Montseny, sí...) i que destaca per la seva simpatia. I no és que ho digui jo, en diverses converses he pogut constatar que és una opinió generalitzada.
No us sabria dir massa el perquè, però és un conductor molt diferent a la resta, i amb això no vull dir que els altres (si més no la majoria) no siguin cordials. Quan pujo a l'autobús i veig que ell és el conductor, ja pujo més contenta. I no perquè parli amb ell, no sóc dels que es posen al primer seient i mantenen una llarga conversa amb el conductor... però sóc de les que algun cop m'he posat al segon seient i escolto la conversa entre el conductor i l'habitant del primer seient. De vegades la persona és una mica interessant, i el viatge passa millor, i de vegades hi ha qui es dedica a torturar els conductors amb històries que no tenen cap mena d'interès, ans al contrari. Però aquest conductor aguanta estoicament la conversa i fins i tot hi dóna peu!
Fa el torn de nit, però diu que li agrada, que a la nit el torn massa de pressa. Es nota que li agrada la seva professió, que hi posa ganes. Potser és això, el que fa que tingui un no sé què diferent: la il·lusió.

2 Comments:

Blogger Ivan said...

Hi estic d'acord al !00% amb l'Aineta, a mi m'ha tocat algun cop anar al bus de la nit de Mataró o Premià a Barcelona, i aquest senyor és la leche, és la mar de simpàtic, i fins hi tot diria gracios, tracta a tots els usuaris super be, nuse, però la veritat es que si tornas de matinada en bus es ho millor que et pot passar.
Jo aniré un pas més que l'Aineta, Autobuseru president!!!!!!!

Ivan.

27 d’octubre de 2004 a les 0:05  
Blogger Keixalada said...

Hola Aina,

Què és això de la dreta que diu "Contributors"?
Apa, vagi bé!

1 de novembre de 2004 a les 15:56  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home