10/17/2004

Nosaltres sí que sabem fer sorpreses

Abans que res, organització. Si cal anar a sopar a Vilafranca, la millor hora per sortir del Maresme no és altra que les 21.30h, com vam fer nosaltres ahir a la nit. Objectiu: anar a sopar (com a sorpresa) amb una amiga que fa anys la setmana que ve. Excusa: anar a veure Morir a Bagdad, espectacle teatral que fan uns mataronins sobre la guerra a l'Iraq i les conseqüències mortals per a la població.
Problema 1. Avisar algú perquè no sopi a les 21.30h de la nit (quan ja era a un bar-restaurant, a punt de demanar) no és una bona estratègia. Problema 2. Arribar a les 22.30h amb la intenció de sopar i després anar a veure l'obra, no és una bona estratègia. Problema 3. Demanar pizzetes calentes enlloc d'entrepans freds per emportar i que per tant arribem tard, tampoc és una bona estratègia. Problema 4. Arribar quan ha passat quasi mitja hora que ha començat l'espectacle (sort que no és narratiu en el sentit clàssic i que no passa res si entres més tard), sobretot quan dura només una hora, tampoc demostra una gran planificació. Però bé, finalment vam veure l'obra, vam menjar alguna cosa i vam poder parlar i explicar-nos cosetes, que feia temps que no ens vèiem!
Conclusió: si vols anar a sopar a Vilafranca per veure una amiga que fa anys, el dia abans la truques i li dius: vindrem 4 a sopar amb tu demà al vespre, espera'ns per sopar arribem quan arribem, i si tenim temps anirem a veure l'obra de teatre .A les nou va bé?

3 Comments:

Blogger Keixalada said...

Home,
El que importa és l'intenció, i que al final ens ho vam passar bé, no?
Doncs vinga, tot oblidat! jejeje
Keixalada

17 d’octubre de 2004 a les 14:34  
Blogger aina said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

18 d’octubre de 2004 a les 13:19  
Blogger Xavier Cugat said...

Aina, m'agrada molt el teu weblog. Una pregunta. No he vist Morir a Bagdad, pero la crítica que vaig llegir al (em sembla) Capgrós deia que era una obra nefasta. Que et va semblar a tu?

23 d’octubre de 2004 a les 23:51  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home